Planet Plancha

PLA.NET is een merk dat werd opgericht in 1988 vanuit de passie van ervaren werknemers die gespecialiseerd zijn in staalbewerking voor de professionele voedings-industrie.
Planet Plancha is gevestigd in het noordoosten van Italië en meer bepaald in het noorden van Treviso in het industriële district van Conegliano, waar de ontwikkeling en productie van keukens, huishoudelijke apparaten en apparatuur voor de professionele horecasector zijn wortels heeft.

In de loop van de tijd begon het bedrijf zich te specialiseren in de verwerking van roestvrij staal en in de productie van professionele kookplaten. De technische en productie ervaring wordt volledig overgebracht naar de barbecue’s PLA.NET, een echte professionele kookplaat die voor iedereen beschikbaar is.

De kwaliteit van het vakmanschap, aandacht voor detail en esthetiek, de liefde voor goed eten die kenmerkend is voor dit land voor eeuwen, zijn een waardevol onderdeel van deze producten die strikt in Italië zijn gemaakt.

De ervaring met professionele verwarmingssystemen en materialen wordt toegepast op maatoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van individuen, gezinnen, met als doel de consument een betrouwbaar en duurzaam product te bieden, dat de kwaliteit van het voedsel verbetert en gezelligheid bevordert zonder in te leveren op de tijd en inspanning van degenen die verantwoordelijk zijn voor het koken.

Sinds 2005 produceren we roestvrijstalen kookplaten voor buiten. Planet in Spanje en Frankrijk en Teppanyaki in Japan. De PLA.NET kookplaat is geen traditionele barbecue, maar een gas- of elektrisch roestvrijstalen oppervlak dat buiten kan worden gebruikt en dat snel opwarmt voor een gezonde, smakelijke, rookvrije en milieuvriendelijke kookervaring.